ZORGSECTOR

Zorgsector

Bouwen voor de zorgsector is in de loop der jaren een belangrijk specialisme geworden van Boom & Zonen B.V. Dat betekent werken in een omgeving waar hoge eisen worden gesteld aan het bouwproces (rekening houden met patiënten, personeel, schoon werken) en aan de hoge kwaliteits- en hygiëne-eisen die daarbij gelden. In de regel geldt in voor medische opdrachten afwerkingsklasse A, het hoogste afwerkingsniveau en moet het eindresultaat voldoen aan de HACCP-richtlijnen.

Stralingsruimten

Nog kritischer wordt het als er stralingswerende afbouw nodig is voor bijvoorbeeld operatiekamers, radiologieafdelingen en CT ruimten. Deze dienen altijd afgestemd te worden op de te gebruiken apparatuur. Ook voor deze specialistische afbouw heeft Boom & Zonen B.V. de kennis en kunde in huis.

Ziekenhuis in bedrijf renoveren

Onze medewerkers weten zich immer te verplaatsen in de omgeving waar ze werken. Dat is van groot belang als er gewerkt moet worden in een ziekenhuis dat in bedrijf is. Patiënten en medewerkers van de instelling hebben altijd voorrang! We doen er dan ook alles aan om de belasting voor de omgeving tot een minimum te beperken.

Voor de afbouw in de medische sector bent u bij Boom & Zonen B.V. aan een vertrouwd adres.

Projecten Medische Sector

Bekijk onze projecten in de Medische Sector. Boom & Zonen B.V. is al jaren actief voor diverse medische instellingen in de regio.

IJsselland Ziekenhuis Capelle a/d IJssel
In 2016 is een grootschalige renovatietraject ingezet waarmee het Ziekenhuis weer jaren vooruit kan. Boom & Zonen B.V. heeft hier recentelijk de complete afbouw verzorgt van de vernieuwde dagbehandeling op de eerste verdieping.

HMC Antoniushove Leidschendam

Onderdeel van de renovatie van de Antoniushove was het klaarstomen van de afdeling endoscopie voor een groot bevolkingsonderzoek. Boom & Zonen B.V. was verantwoordelijk voor de afbouw met luxe plafond- en wandsystemen.

HMC Westeinde Den Haag

Hier zijn de Critical Care Unit (CCU), alle operatiekamers, de oogpoli en de afdelingen kaakchirurgie, kindergeneeskunde en endoscopie volledig afgebouwd. De CCU kreeg stralingsbeschermende loodgipspanelen.

HMC Bronovo Den Haag
De nieuwe FocusKliniek Orthopedie is een polikliniek op basis van een nieuwe werkwijze met carrouselspreekuur. De hoogwaardige afbouw en afwerking zijn van Boom & Zonen B.V. De ambulancehal van Bronovo met bijbehorende wachtruimte is voorzien van nieuwe wanden en plafonds.

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp
Bij de volledige afbouw van de vernieuwde CCU/EHH (Critical Care Unit/ Eerste Hart Hulp) zijn röntgenkamers en low care behandelkamers stralingsveilig afgebouwd. Daarbij zijn innovatieve VarioShieldPlus-panelen gebruikt van Lead2Fix. Verpleegafdelingen werden afwerk-klaar opgeleverd.

Geïnteresseerd geraakt?

Mijn bedrijf

    Afbouw- en Montagebedrijf
Boom & Zonen B.V.

Hankweg 23
2641 WV Pijnacker
06-43041428
info@boomenzonenbv.nl

Algemene Voorwaarden | Disclaimer