Onze Specialicatie Afbouw

Boom en Zonen BV levert vakwerk als het gaat om de totale afbouw en afwerking van projecten in woning- en utiliteitsbouw. Vanaf de ruwbouw kunnen wij vrijwel elke oplossing bieden voor de gedeeltelijke of volledige afbouw. Meest toegepast is het Metal Studsysteem. Hiermee kunnen snel ruimte scheidende oplossingen worden gerealiseerd, waar nodig uitgevoerd met gewenste akoestische, brandwerende, stootbestendige, esthetische of stralingswerende eigenschappen.

Afwerking

Totale afbouw houdt ook in dat wij zorgdragen voor een volledige afwerking conform bestek of opdracht. Behangen met glasvlies (scan), sausen, schilderen, stucen en aftimmeren zijn vaardigheden die wij tot in de perfectie beheersen. Tegelwerk, interieurbouw en meubelbouw zijn ook via ons te realiseren.
Bent u op zoek naar een veelzijdige afbouwpartner?

Project Afbouw

Voor enkele grote opdrachtgevers hebben wij een reeks projecten uitgevoerd. Tevens hebben wij in opdracht van Dijkxhoorn Bouw voor het meerjaren renovatieprogramma van de Haagse Hogeschool een reeks deelprojecten uitgevoerd.

Haagse Hogeschool Lighthouse Café
Afbouw café-restaurant met espressobar. De bar heeft een verlaagde gipsplafond met HPL-afwerking. Baffles zorgen voor een optimale akoestiek.
Haagse Hogeschool Speakerscorner
Dit debat- en ontmoetingscentrum is uitgevoerd met MS-wanden en MS-plafonds met lichtkoven, ronde koven, akoestische panelenen, ronde wandsystemen.
Haagse Hogeschool Slinger: keuken
Deze keuken, onderdeel van gebouw de Slinger, kreeg hoogwaardige plafonds en wanden conform de hygiëne-principes van het HACCP-systeem.
Haagse Hogeschool Ovaal
In het administratieve hart van de school zijn meerdere ruimten afgebouwd en uitgevoerd met diverse soorten akoestische oplossingen.

HMC Westeinde Kinderafdeling
Tijdens de renovatie van de kinderafdeling door Dijkxhoorn Bouw heeft Boom en Zonen BV de wanden en plafonds volledig vernieuwd.Wanden en plafonds.

HMC Bronovo FocusKliniek Orthopedie
Boom en Zonen BV heeft de volledige afbouw en afwerking voor zijn rekening genomen van de nieuwe polikliniek.

Geïnteresseerd geraakt?

Mijn bedrijf

 Afbouw- en Montagebedrijf Boom en Zonen BV
Westvlietweg 72R
2495 AA Den Haag
06-43041428
info@boomenzonenbv.nl

Algemene Voorwaarden | Disclaimer