Renovatie en transformatie

Renovatie en transformatie

Een groeiend onderdeel van ons werkterrein is renovatie en transformatie. Afbouw betekent meestal maatwerk omdat standaardafmetingen bij renovatie en transformatie doorgaans ontbreken. En als het om maatwerk gaat, zijn wij op ons best. Dat kan gaan om het stucen van wanden, maar evengoed om de complete binnenafbouw: indeling, vloerafwerking, wanden en plafonds, waar nodig met de nodige brandwerende en of akoestische eigenschapen.
Afbouw met Metal Stud is ideaal bij renovatie en transformatie. Er zijn rechte én ronde vormen mee te maken, het verdraagt elke afwerking en we kunnen ermee voldoen aan hoge eisen als het gaat om isolatie (geluid, thermisch) en brandwerendheid.

Projecten renovatie en transformatie

 

Grachtenpand Amsterdam
Dit grachtenpand is volledig gestript en daarna voorzien van een complete afbouw met geïsoleerde systeemplafonds en -wanden, keuken en badkamer.

Renovatie woning Vrouwenregt Delft

De verdiepingen van dit monumentale pand naast de Nieuwe kerk krijgen een nieuwe indeling en hoogwaardig geïsoleerde gevels.

Javastraat Den Haag

Strakke wanden, gewelfde trappenhuizen, sierplafonds, geïntegreerde installaties, kapconstructies, badkamers, bij de verbouwing van deze dubbele woning aan de Javastraat kwamen al onze kwaliteiten aan bod.

Geïnteresseerd in wat wij voor uw renovatie kunnen betekenen?

Mijn bedrijf

    Afbouw- en Montagebedrijf
Boom & Zonen B.V.

Hankweg 23
2641 WV Pijnacker
06-43041428
info@boomenzonenbv.nl

Algemene Voorwaarden | Disclaimer