Profiel

De oorsprong van Afbouw- en montagebedrijf Boom en Zonen BV begint midden jaren tachtig als eenmanszaak en is rond het millennium uitgegroeid tot een BV.
Afbouw- en montage bedrijf Boom en Zonen BV  is een graag geziene partner bij diverse opdrachten en projecten.

Goede werkrelaties

De tweede generatie bouwt voort met de goede relaties die ze in de voorgaande jaren in de bouwsector hebben opgedaan. Vooral met aannemers als Dijkxhoorn Bouw, Ten Brinke Bouw en de Ter Steege Groep, fabrikanten als Ecophon, Rockfon, Knauf Insulation, Gyproc en zelfstandig opererende afbouwers heeft Boom en Zonen BV uitstekende verstandhoudingen. Ons motto is: ‘Als de samenwerking goed is, volgt de kwaliteit van het werk bijna vanzelf. De kwaliteit van het werk staat immers bovenaan, want dat levert tevreden klanten op.’

Werkwijze

Boom en Zonen BV staat bekend om de flexibele houding richting opdrachtgever. Vooral bij grote projecten en complexere werken kan het bedrijf ondersteuning bieden. Wij zorgen dat door goede communicatie aannemer en opdrachtgever geen omkijken hebben naar de afbouw. Wij ontzorgen, nemen waar nodig werk uit handen, staan voor een vloeiend verlopend werkproces en zorgen dat planningen worden gehaald. Met onze ervaring op grotere projecten, zijn wij ook in staat te adviseren richting architect, aannemer en opdrachtgever, voor onder andere akoestische oplossingen en opbouw voor wand- en plafondsystemen voor diverse situaties.

Kernwaarden van Boom en Zonen BV:

w

We doen wat we zeggen

We leveren hoge kwaliteit

We ontzorgen en denken oplossingsgericht

Meer weten over wat Boom en Zonen BV voor u kan betekenen?

Mijn bedrijf

 Afbouw- en Montagebedrijf Boom en Zonen BV
Westvlietweg 72R
2495 AA Den Haag
06-43041428
info@boomenzonenbv.nl

Algemene Voorwaarden | Disclaimer